Fifa Royal


  Regulament de Joc

  Distribuiţi
  avatar
  .caTa'10
  Administrator
  Administrator

  Mesaje : 10
  Data de inscriere : 08/05/2010
  Localizare : FIFA-ROYAL

  Regulament de Joc

  Mesaj Scris de .caTa'10 la data de Dum Mai 09, 2010 6:30 am

  Regulament competitional FIFA 08 with management mode :

  1. In cazul in care un jucator iese intentionat din meci , acesta va pierde meciul cu rezultatul din care s-a intrerupt meciul plus trei goluri ( Trebuie sa aveti dovezi clare ca respectivul user a iesit intentionat din meci ) .
  2. In cazul in care un meci se intrerupe se va tine cont de minutele jucate si scorul care era la acel moment al intreruperii , iar meciul se va rejuca de la scorul respectiv si cu minutele ramase din acel meci .
  3. Este interzisa executarea out-ului in careul de 6 metri . Cei care nu vor respecta aceasta regula vor primii -1 gol ( Trebuie sa aveti dovezi clare ca respectivul user nu a respectat aceasta regula ) .
  4. Este interzisa executarea cornerelor direct pe bara transversala sau direct pe poarta daca se poate demonstra acest lucru savarsitorul faptei pierde meicul prin forfeit cu 3-0 .
  5. Este interzisa combinatia Q+W din terenul propriu . In caz contrar , adversarul pierde meciul la masa verde. Nu uitati , necesita o dovada ( print screen ) .
  6. In cazul in care conexiunea cade exact la faza in care mingea intra in poarta si apare "Connection Losted by Other Player " golul se anuleaza .
  7. La sfarsitul meciului cine face "sabotarea meciului" apasa butonul windows sau alt+tab etc. pentru a iesi din conectiunea cu playerul celalalt primeste o avertizare la 3 avertizari puteti fi exclusi din campionat si desigur pierderea meciului la masa verde .
  8. Este interzisa folosirea patchurilor care afecteaza jocul in retea .
  9. In cazul in care un usser este condus la mai multe goluri iese din joc intentionat si nu mai doreste continuarea acestuia va pierde cu scorul inregistrat pe tabela inaintea intreruperii + 3 goluri pentru adversar .
  10. Setarile obligatorii sunt:

  - Half Lenght : 6 min
  - Difficulty Level : World Class
  - Goalkeeper Difficulty : World Class
  - Game Speed : Fast
  - Injuries : On
  - Offsides : On
  - Bookings : On


   Acum este: Joi Dec 13, 2018 10:36 pm